Horia Suru la webinarul Art versus Money in Live Entertainment

posted in: Horia Suru în presă, Știri | 0

Horia Suru participă luni, 25 mai 2020, la webinarul Art versus Money in Live Entertainment (Artă versus bani în divertismentul live). Dezbaterea va avea loc la 19.00 (ora României, 12:00 PM Eastern Time US & Canada) și poate urmărită accesând acest link. Accesul este gratuit și necesită înregistrare prin email.

Art versus Money in Live Entertainment este un webinar moderat de Anna Robb, expert în industria divertismentului, cu o experiență de peste 20 de ani în management de producție și organizare de spectacole.

Dezbaterea online va aduce în discuție teme extrem de importante, încercând să răspundă la întrebări practice, precum și principiale: Creăm spectacole pentru bani sau creăm artă? Cum echilibrezi o carieră în domeniul artelor între a-ți asuma proiecte în care crezi și a fi sustenabil din punct de vedere economic? Cum afectează bugetul arta în mod pozitiv și negativ? Care sunt diferențele dintre lucrul la proiecte finanțate instituțional și munca independentă?

Pornind de la întrebările menționate, acest panel internațional și multidisciplinar va avea ca invitați profesioniști din Marea Britanie, Statele Unitate ale Americii, România, Australia, Dubai și Hong Kong. Horia Suru se alătură altor patru profesioniști în artele spectacolului: Sophie Duncar, Paul Collison, Natasha Jean Bart, Karl Jenkins. Puteți găsi mai multe informații atât despre aceștia, cât și despre moderator, pe pagina dedicată.