Thomas Sawyer revine la Teatrul Excelsior

posted in: Știri | 0

știre preluată de pe site-ul Teatrului Excelsior

Unul dintre cele mai aplaudate spectacole ale Teatrului Excelsior, Thomas Sawyer, este reluat în stagiunea curentă și poate fi văzut pe data de 12 aprilie, de la ora 19:00, pe scena Sălii Mari. Regizată de Horia Suru, montarea reprezintă o adaptare modernă a celebrului roman „Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain. Este un spectacol altfel, în care Thomas Sawyer, „eroul” copilăriei părinților și bunicilor noștri, are acum ocazia să îi întâlnească pe adolescenții de azi.

Cine este, de fapt, Thomas Sawyer? Este puștiul inteligent, amuzant, uneori obraznic, curajos, sentimental și, mai ales, protagonistul unui spectacol de la care veți pleca dansând și cântând. Despre Tom Sawyer și aventurile lui am auzit cu toții, măcar în treacăt; le-am citit, le-am văzut, poate, rulând pe marile și micile ecrane.

Spectacolul Thomas Sawyer dezvăluie fascinanta lume a puștiului cel năzdrăvan într-o formulă surprinzătoare, plină de mișcare și muzică, ce trece dincolo de literatură și chiar dincolo de teatru, țintind imaginația prin bucuria jocului.

Thomas Sawyer propune un alt fel de a reimagina efervescenta lume a lui Thomas, unde peripețiile se succed cu o viteză uluitoare. Energia fanstastică a actorilor care cântă dansează și improvizează, efectele vizuale și numerele de magie impresionante care îi acompaniază, numerele coregrafice și muzicale special concepute transformă povestea lui Tom Sawyer într-un formidabil spațiu atemporal în care imaginația devine singura cheie necesară spre noi și noi aventuri. E un spectacol dedicat copiilor de azi, dar și tuturor celor cărora le e dor să se joace de-a copilăria. Să fii copil în lumea adulților nu este ușor, dar poate fi cel mai frumos lucru din lume!

Pentru detalii spectacol, click aici.