ReStart România

posted in: Știri | 0

ReStart Romania este o competitie in care se propun si discuta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale dificile.

Ideile sunt votate online si dezbătute de un juriu, 7 finalisti urmând a primi sprijin tehnic pentru a-si transforma ideile in prototipuri de platforme sau aplicatii online.

La evenimentul final al competiției sunt alesi 3 castigatori care primesc finantari in valoare de 5.000 USD pentru a-si finaliza si lansa platformele sau aplicatiile.

Am inscris proiectul ZaKit. Tools for Fools la sectiunea agregare comunitara, convinsi ca este o solutie inovativa care are puterea de a genera o schimbare pozitiva in comunitatea artistilor din Romania.

Va invitam sa ne votati proiectul pe site-ul ReStart Romania.

Indicatii utile pentru a vota:

1. Mergeti pe pagina ReStart dand click aici: http://restartromania.techsoupglobal.org/unauthenticated

2. Dati click pe butonul portocaliu “Fii ReStarter” din coltul din stanga jos, care va duce in formularul de inregistrare

3. In formular, completati doar casutele cu asterics, adica: Nume de utilizator (nickname sau ce vreti voi), adresa de mail iar mai jos numele si prenumele si alegeti la topics orice vreti voi din cele 3 optiuni. Apoi introduceti codul de verificare si dati click pe “Creeaza un cont nou”

4. Verificati-va casuta de mail si dati click pe linkul primit de la ReStart

5. Acum, odata logati pe site-ul ReStart, mergeti la Proiecte si cautati proiectul ZaKit (este ultimul pe pagina a doua) si dati Follow si Vote.

6. Intoarceti-va la Proiecte si cautati alte doua proiecte din lista pe care sa le votati. (este foarte important sa votati alte doua proiecte pe langa ZaKit, altfel nu se va lua in considerare votul.)

7. Dupa ce l-ati votat pe al treilea, dati click pe butonul Submit ballot. Asta inseamna ca votul a fost validat.

8. Multumim!

Urmariti evolutia proiectului pe pagina de facebook.