Premieră oficială LSD Theatre SHOW

posted in: Știri | 0

LSD THEATRE SHOW

 Premiera oficială

 

Doctor’s Studio si Godot Cafe Teatru vă invită Duminică, 22 septembrie / ora 20.00 la PREMIERA spectacolului LSD THEATRE SHOW de Christopher Durang. In distributie: Isabela Neamţu, Matei Chioariu. Live sound design: Rufi. Scenografia: Marian Vasii. Regia: Horia Suru

Laughing. Seeking. Dreaming. Trei etape ale unei căutări.

 LSD Theatre Show este spectacolul strălucitor şi zgomotos al căutării unei priviri înţelegătoare în masa inertă a ochilor goi ai societăţii. O societate în care ni se cere să funcţionăm cuminte şi uniform după reguli stabilite mereu de alţii, mereu cu mult înainte să ajungem noi aici, mereu mai înţelepţi şi mereu având Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor. ”Spectacolul de la Godot este zgomotos şi dinamic ca un show TV adevărat” (Oana Stoica, Dilema Veche)

 ”Isabela Neamtu si Matei Chioariu fac un tur de forta actoricesc intr-un spectacol plin de vitalitate, regizat de Horia Suru, care nu difera cu nimic de productii extrem de respectabile din off-ul newyorkez. Il recomand nu numai pentru asta (ar fi un motiv mai mult decat intemeiat!) dar si din cauza ca introduce publicului romanesc un text al unuia dintre cei mai importanti dramaturgi americani contemporani, Christopher Durang, castigatorul premiului Tony in 2013.” (Peca Stefan, dramaturg)

Pentru rolul din acest spectacol, Matei Chioariu a primit Premiul pentru cel mai bun actor in cadrul Festivalului de Teatru Independent UnderCloud 2013.

Absolvent în 2008 al Facultatii de Film şi Teatru a Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Horia Suru este actor, regizor şi trainer. A lucrat patru ani ca actor la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. Până în prezent a pus în scenă şapte piese de teatru. Despre LSD…, Oana Stoica spune că ”spectacolul lui Horia Suru îmbracă maladia metropolitană în forma cea mai vizibilă a consumului – media.”

 

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol.

DOCTOR’S STUDIO este o asociaţie culturală independentă ce îşi propune să producă şi să promoveze proiecte artistice cu strânse şi evidente legături cu România şi lumea în care trăim, în contextul social – politic actual. Doctor’s Studio promovează experimentul şi inovaţia în artă şi militează pentru educarea publicului prin cultură. Iniţiatorul Doctor’s Studio este actorul Daniel Popa. ”LSD Theatre Show” este a doua producţie Doctor’s Studio.

www.doctorsstudio.org

Telefon rezervări: 0213161682 şi 0736 414 244 (L-D 11:00 – 23:00)  www.godotcafeteatru.ro Pret bilet: 30 lei