LSD Theatre SHOW – 3 avanpremiere

posted in: Știri | 0

LSD Theatre SHOW de Christopher Durang are trei avanpremiere la Godot Cafe-Teatru pe 7 Iulie, 4 si 19 August. Detalii despre spectacol gasiti pe pagina de facebook dar si pe paginile Godot si Doctor’s Studio. Premiera este programata pentru luna septembrie.

Rezervati bilete la 021 31 61 682 & 0736 414 244 si rezervari@godotcafeteatru.ro

LSD Theatre SHOW este produs de Doctor’s Studio & Godot Cafe Teatru Bucuresti

Regie: Horia Suru
Scenografie: Marian Vasii
Live Sound Design: Rufi
Grafica: Alexandra Andries

Distributie:

Isabela Neamtu
Matei Chioariu

Laughing. Seeking. Dreaming. Trei etape ale unei cautari.

In trecerea noastra prin lume, mai agresiv sau mai poticnit, mai disperat sau mai voalat, fiecare dintre noi cautam pe cineva care sa ne fie alaturi, la bine si la rau. La raul cauzat de poluare, de gaura din  stratul de ozon, de opresiunea politicului sau de ignoranta maselor. Si la binele… dar cine mai stie ce cauzeaza binele in zilele noastre?

LSD Theatre Show este spectacolul stralucitor si zgomotos al cautarii unei priviri intelegatoare in masa inerta a ochilor goi ai societatii. O societate in care ni se cere sa functionam cuminte si uniform dupa reguli stabilite mereu de altii, mereu cu mult inainte sa ajungem noi aici, mereu mai intelepti si mereu avand Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor.

Si atunci, exploziv, penibil si zgomotos, cream spectacol si distrugem legi. Uneori spectacolul e puternic si schimba cutume. Alteori ne prabusim fara suflare si nu ramane nimic in urma lui. Doar fum si o caldura stranie, ca in urma unui foc de arma.

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol.