Larisa Luca în dialog cu Horia Suru

posted in: Interviuri | 0

Personal, cred că teatrul este și un fel de terapie pentru mine ca actor. Presupunând anumite convenții, exteriorizarea celor mai diverse sentimente e mult mai intensă pe scenă. E o descărcare de energie, deci componenta terapeutică există.

Q&A @sub25.ro

posted in: Interviuri | 0

6 regizori tineri vor lucra cu 6 trupe de liceu pe câte o scenă din Shakespeare, în cadrul Relief, un proiect Ideo Ideis & Exlcesior, gândit ca un laborator de teatru tânăr. Am vorbit cu 4 dintre ei despre regie de teatru, influențe și generația lor.

„Dacă mă doare ceva, felul în care mă exprim este teatrul“ (interviu Adevărul)

posted in: Interviuri | 0

Dacă mă doare foarte tare ceva, felul în care mă exprim este teatrul. Dacă vreau să urlu despre faptul că nu mai putem respira din cauza corupţiei şi a minciunii trăite zi de zi tot aşa aleg să o fac. Dar, din păcate, teatrul nu schimbă cu adevărat ceva în societate. Poate fi doar oglinda pe care ne-o punem în faţă.

Micul meu Paris despre NSFW. Interviu Horia Suru

posted in: Cronici, Interviuri | 0

În regia lui Horia Suru, spectacolul NSFW (Not Safe For Work) este o satiră care analizează jocurile de putere din presa pentru femei şi presa pentru bărbaţi, amândouă bolnave de aceeaşi obsesie a corpului feminin: bărbaţii sunt aceia care venerează corpul feminin tânăr, poate prea tânăr din punct de vedere legal, în timp ce femeile sunt îngrozite de „imperfecţiunile” trupului, care le-ar putea face neatrăgătoare.

Interviu Radio Romania Cultural – Raluca Rădulescu

posted in: Interviuri | 0

  Călin povestea adevarată. Un interviu al regizorului Horia Suru cu Raluca Rădulescu, înainte de premiera spectacolului “Călin (povestea modernă)” de la Teatrul Municipal Bacovia Bacău la Radio România Cultural.   Citeste articolul din Revista Teatrală Radio pe Radio Romania Cultural